top of page

Om oss

Din kontrollplan drivs av Konstruktionshjälpen

Vi på Konstruktionshjälpen förstår vikten av en smidig och enkel process när det kommer till att skapa kontrollplaner för byggprojekt. Vi är en del av konsultfirman Konstruktionshjälpen, specialiserade på att underlätta för dig som bygger ditt eget hus att få de nödvändiga dokumenten som krävs av kommunen.

Vårt Mål

Vår plattform är utformad för att förenkla din resa genom byggprocessen. Genom att besvara enkla frågor i vårt formulär kan du skapa en detaljerad och anpassad kontrollplan för ditt projekt. Vi strävar efter att göra det smidigt för dig att få de dokument som behövs för att ansöka hos kommunen, vilket sparar tid och minskar onödig stress.

Konstruktionshjälpen

Din kontrollplan ägs och drivs av en erfaren konsultfirma Konstruktionshjälpen som specialiserad på att skapa ritningar för byggprojekt. Vår expertis sträcker sig över olika typer av byggnationer, och vi förstår de specifika kraven och utmaningar som kommer med att bygga ditt eget hus. Vi är stolta över att erbjuda dig verktyg och resurser för att underlätta processen och se till att du har allt du behöver för att få grönt ljus från kommunen.

Varför Välja Konstruktionshjälpen?

Smidig Process: Vår plattform är utformad för att vara användarvänlig och effektiv. Genom att svara på några enkla frågor kan du skapa en kontrollplan skräddarsydd för ditt projekt.

Expertis: Som en del av Konstruktionshjälpen får du en plattform med information och kompetens från vårt team av konsulter. Vi förstår de kraven för allmänna byggprojekt och ser till att dina dokument uppfyller nödvändiga standarder.

Tidsbesparing: Genom att använda Din kontrollplan minskar du tiden och ansträngningen som krävs för att samla in och sammanställa dokumentation. Vi gör det enkelt för dig att följa rätt process och få ditt byggprojekt på väg.

Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner genom en del av din byggprocessen. Kontakta oss om du har frågor eller behöver ytterligare hjälp på Konstruktionshjälpen.

bottom of page